Skip to main content

Panoramahytta, 12-13 bäddar

Boka skidsemester i Hemsedal & bo på Panoramahytta strax intill backe & lift på fjällsidan. Rekomenderas för bilresande gäster.
Fin stuga med god standard ovanför Veslestølen Hyttegrend i Hemsedal Skisenter. Endast 50-100 m till skidbacken. Närmast lift Tindenheisen (i). 
 
Storlek: 200m2
Kök: I köket finns bland annat: kylskåp med frys, spis, mikro, diskmaskin.
Antal sovrum:
Sovrum 1: 1 dubbelsäng. 
Sovrum 2: 1 dubbelsäng. 
Sovrum 3: 1 familjesäng 150 cm bred underslaf.
Sovrum 4: 1 våningssäng. Sovrum 5: 4 enkelsängar.
Badrum: Bad 1: bastu, dusch, WC. Bad 2: dusch, WC. 

Övrigt: Allrum med: öppen spis, TV.  Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Extra frys finns i tvättstugan. Tillgång till gratis WiFi (med reservation för ev. störningar hos bredbandsleverantören). Tillåtet med husdjur, rökning är inte tillåtet. 

Alla inkvarteringar i Hemsedal är självhushåll (undantag för hotell) så glöm inte att ta med lakan & handduk om ni inte bokar till detta. I alla lägenheter så finns det disktrasa & diskhandduk samt några diskmaskinstabletter vid ankomst, Det ingår alltså inte toalettpapper, handdiskmedel & diskmaskinstabletter. Detta får man ta med själv.

För att kunna boka denna boenheten måste gästen fyllt 25 år. Alla i sällskapet måste ha fyllt 18 år. Gäller ej barn i målsmans sällskap. Den som är ansvarig för bokningen måste bo i enheten under hela uppehållet. Avstånd till närmaste lift / backe är via transportsträckan. Den är beroende av tillgången av natursnö. Hyresgästen är ekonomiskt ansvarig för eventuella skador som uppkommer under vistelsen. Välkomna att boka er skidresa under Avgångar & priser

 

Fritextsökning

Attribut

Avstånd till skidbacke/lift100m
Avstånd till mataffär3km
SlutstädningJa
SänglinneIngår ej, går att boka till
Öppen spis/kaminJa, beställ till ved
BastuJa
TVJa
Kyl/frys/frysfackJa
Spis/ugn/kokplattorJa
DiskmaskinJa
MicroJa
TvättmaskinJa
Djur tillåtetJa
Åldersgräns25år