Skip to main content

Nuten 2, 18-20 bäddar

Nuten 2 vackert beläget på Hemsedal fjällsida

Nuten 2 ligger högt beläget i området på fjällsidan - Skarsnuten. Här får stora familjen eller kanske hela konferengruppen plats.  

Storlek: 260m2
Sovrum
Sovrum 1: 1 dubbelsäng eller 2 enkelsängar. 
Sovrum 2: 1 dubbelsäng eller 2 enkelsängar.
Sovrum 3: 1 dubbelsäng eller 2 enkelsängar.
Sovrum 4: 1 familjesäng 150 cm bred underslaf.
Sovrum 5: 1 familjesäng 150 cm bred underslaf.
Sovrum 6: 2 våningssängar.
Sovrum 7: 2 våningssängar.
Kök: I köket finns bland annat: dubbelkylskåp, dubbla diskmaskiner, frys, spis, mikro.
Toalett: Bad 1: bastu, bubbelbad, dusch, WC. Bad 2: dusch, WC. Bad 3: dusch, WC. Bad 4: WC. 
Övrigt: Allrum med: gaseldad öppen spis/kamin, TV, radio/CD-spelare. Elbilsladdare med typ 2-uttag. Tvättstuga finns. Avresestädning ingår, linneset kan beställas mot tillägg. Vid halt väglag ska alltid snökedjor/dubbdäck användas för att undvika stopp och köbildning. Tillgång till gratis WiFi (med reservation för ev. störningar hos bredbandsleverantören). Tillåtet med husdjur, rökning är inte tillåtet. 
 
Utomhus bubbelpool
Utomhus bubbelpool kan hyras mot avgift & måste förbokas.
OBS! På grund av krav från Hemsedal kommun är alla bubbelpooler stängda för rengöring och testning torsdagar och söndagar. Undantag för vistelse söndag-söndag, då är det endast stängt söndag. Bubbelpoolen öppnas fredag senast kl 17, och måndag senast kl 14. Mer information och villkor för användning av bubbelpoolen finns i boendet. Ett separat kontrakt gällande bubbelpoolen undertecknas vid ankomst.
 

Alla inkvarteringar i Hemsedal är självhushåll (undantag för hotell) så glöm inte att ta med lakan & handduk om ni inte bokar till detta. I alla lägenheter så finns det disktrasa & diskhandduk samt några diskmaskinstabletter vid ankomst, Det ingår alltså inte toalettpapper, handdiskmedel & diskmaskinstabletter. Detta får man ta med själv

För att kunna boka denna boenheten måste gästen fyllt 25 år. Alla i sällskapet måste ha fyllt 18 år. Gäller ej barn i målsmans sällskap. Den som är ansvarig för bokningen måste bo i enheten under hela uppehållet. Avstånd till närmaste lift / backe är via transportsträckan. Den är beroende av tillgången av natursnö. Hyresgästen är ekonomiskt ansvarig för eventuella skador som uppkommer under vistelsen. 

Välkommen att boka er resa under Avgångar & priser

Fritextsökning

Attribut

Avstånd till skidbacke/lift50m
Avstånd till mataffär3km
SlutstädningIngår
SänglinneIngår ej men kan bokas till
Öppen spis/kaminJa, gas
BastuJa
UtomhusbubbelpoolMot tillägg
Måltider ingårNej
TVJa
Kyl/frys/frysfackJa
Spis/ugn/kokplattorJa
DiskmaskinJa
MicroJa
TvättmaskinJa
Djur tillåtetJa
Åldersgräns25år

Karta