Skip to main content
Image: Gasteinertal Tourismus GmbH, www.oberschneider.com

Skidresor till Alperna

Bussresa till Alperna och Bad Hofgastein

Vår bussresa till Alperna i Österrike går till Gasteinerdalen och kurorten Bad Hofgastein, en gemytlig by med restauranger, mysiga, caféer och butiker.
Här ligger det stora thermalbadet  Alpen Therme som med sina 30 000 kvadratmeter erbjuder flera bassänger och pooler både inomhus och utomhus med varma bad för stora som små. Här erbjuds ett stort urval av olika behandlingar och skönhetskurer och thermalkällorna sägs ha både föryngrande och vitaliserande verkan.

Boka bussresa till Bad Hofgastein

Ski Amadé-Ett liftkort, 760 km pist, 270 liftar, 356 pister

4 områden - Bad Hofgastein, Badgastein, Dorfgastein och Sportgastein med skidåkning som har något för alla.
Med Skidbussen tar man sig lätt mellan de olika områdena och vi rekommenderar varmt att besöka dem alla.

Skidområdet i Bad Hofgastein och Badgastein är sammanknutna genom systemet i Angertal och man tar sig lätt fram och tillbaka under dagen på skidor. Många fina restauranger och härliga uteserveringar ligger längs pisterna däer man kan njuta av god mat och dryck i solväggen. 
Skidåkningen här erbjuder en härlig  mix av långa härliga slingrande blåa pister,  fina breda carvingpister, tuffa svarta backar och fina offpist möjligheter.

Skidresa till Alperna - med skidåkning för alla

I Dorfgastein finner man långa breda pister, många med skogen som vindskydd, mysiga lunch och fikaställen och oftast är det lite mindre folk här.

Ett besök i Sportgastein är ett måste med sina 2700 m över havet. Området erbjuder lite brantare backar och fina carvingpister. Sportgastein är välkänt för sina fina och lättillgängliga offpist. Vi rekommenderar att alltid vara minst två personer i offpiståkning och gärna boka en bergsguide.

Fritextsökning
Bad Hofgastein, Gasteindalen i Österrike

Bad Hofgastein

Bad Hofgastein är en by vackert beläget mellan alptopparna i Gasteindalen på 859m höjd. Byn som har cirka 7000 invånare ligger mellan grannarna Dorfgastein och Bad Gastein som de flesta säkert har hört talas om. Förutom sin fantastiska skidåkning så är området också en kurort känt för sitt termalvat...

Fullt Läs mer
Info om Gasteinerdalen, Skidresor till Österrike.

Info Gasteinerdalen

Bad Hofgastein i Gasteindalen - Vårt nyaste tillskott inom bussresor för skidsemestrar är Bad Hofgastein - ett område i Österikes Alperna, beläget i mitten av Gasteindalen. Bussresorna går från Göteborg till Bad Hofgastein, som ligger mitt i Gasteindalen. Dalens fyra liftsystem räknas...