Skip to main content

Trysil Höyfjellssenteret

Ett unikt och spektakulärt läge på høyfjellet med bergskammen bakom sig och direkt tillgång till liftar, backar, shopping och restauranger. Här finns allt du behöver för en bekväm och avkopplande fjällsemester.

Boendeområdet Høyfjellssenteret ligger på nordsidan av fjället. Här finns många gröna backar, ett antal röda  backar samt ett stort barnområde med Valles skidland.

Receptionen i Velkomstsenter Høyfjellssenteret har support/försäljning av Ski-, Bike- och TrailPass, nyckelutlämning i Check-in 57 för Fageråsen Hytteområde, Fageråsen Panorama och Høyfjellssenteret.

Här erbjuder vi boendealternativen Fjellheim PanoramaFjellro

Fritextsökning

Karta

Fjellheim Panorama

Fjellheim Panorama

Fjellheim Panorama är familjevänliga moderna lägenheter som ligger precis i mitten av Høyfjellssenteret vid välkomstcentrat och har kort avstånd till alla faciliteter. Høyfjellssenteret är ett bra område för familjer och det är ingångsporten till fjället från nordsidan. Obs! Det ingår lakan ...

Fjellro

Fjellro

Familjevänliga lägenheter centralt belägna på andra våningen av Velkomstsenteret. Lägenheterna har 3+1 eller 6 sängplatser. Precis i mitten av Høyfjellssenteret med kort avstånd till alla faciliteter! Läs mer om lägenheterna här: Fjellro 3+1 bädd Fjellro 6 bädd...