Skip to main content

Skogstad Hotell

Utsidan av Skogstad hotell i Hemsedal.
Hotellobbyn på Skogstad hotell i Hemsedal.Hotellobbyn på Skogstad hotell i Hemsedal.
Anrikt hotell i hjärtat av Hemsedal centrum. Hotellet har de sista åren genomgått större renoveringar. Gratis skidbussar går flera gånger dagligen mellan Hemsedal och backarna i skicenter. På hotellet finns konferensavdelning, relaxavdelning med steambastu och torrbastu. Här hittar du även trevliga restauranger. 
Inredning, stil och standard varierar mellan rummen då renovering av hotellet är gjort i omgångar. Bilderna kan därför vara missvisande och gäller inte alla rum. Fritt WIFI på alla rum. De flesta dubbelrum går att boka för 3 personer i bäddsoffa eller extrasäng. 

Dubbelrum Standard Dubbelsäng. Wc/dusch. Fransk balkong. 
Dubbelrum Deluxe Renoverade rum med generös dubbelsäng. 
Dubbelrum ovan bar Störande ljud & musik förekommer. 
Familjerum 4 bäddar. Dubbelsäng och en våningssäng alt sovloft med 2 bäddar. 
FamiljeSuite Nyrenoverad lägenhet med 4 bäddar. Går att bo 5 personer med en extrasäng. 2st wc/dusch, litet pentry, 2 flatscreen TV´s, terass.  
 
Uppbäddade sängar, frukost, städning & liftkort ingår alltid när ni bokar er resa med oss.
 
För att ta er fram till skidcentrat så åker man enkelt skidbussen som trafikerar Hemsedal by & Skicenter. Busstidtabellerna hittar ni här. Bussen är gratis för alla med giltigt liftkort. 

Då vi inte har onlinebokning vid detta boende så är ni välkomna att skicka in er bokningsförfrågan under Avgångar & priser så återkopplar vi till er så snart vi vet om önskat boende finns ledigt.

LynxWell håller till i hotellets lokaler och erbjuder bland annat yogaklasser och massage. För priser och bokning, Vänligen besök www.lynxwell.no

Kolla också Google Streetview

Fritextsökning

Attribut

Avstånd till skidbacke/lift2000m
Avstånd till mataffär25m
SlutstädningIngår
SänglinneIngår
Bastufinns i relaxavdelningen
FrukostIngår
TVJa
Djur tillåtetNej
Åldersgräns18 år. Gäller ej familjer.

Karta