Skip to main content

Rögjin B, 8-10 bädd

Här bor du i välutrustade lägenheter i stugstil, med plats för upp till 12 personer, med bastu, öppen spis och balkong. Med Hemsedal Skisenter och Hemsedal Fjellandsby som grannar har du ett bra utbud av service, restauranger, after ski, nattklubb, skiduthyrning, bowling, biljard och mataffär inom räckhåll. Populärt boende för ungdomar på helger och högtider.

Rögjin B 8-10 bäddar:
Storlek: 83mmed bra standard. Liknande planlösning, men varierar i möbler och färgval (lägenheten kan därför avvika från bilderna på webben).
Antal sovrum: Sovrum 1: 1 dubbelsäng, 1 våningssäng. Sovrum 2: 1 familjevåningssäng med 120 cm bred underslaf. Sovrum 3: 1 våningssäng.
Kök: I köket finns bland annat: kylskåp med frys, spis, diskmaskin.
Badrum: Bad 1: bastu, dusch, WC. 
Övrigt: Allrum med: kabel-TV, öppen spis, 1 bäddsoffa. Husdjur och rökning är inte tillåtet. 
 

Vi rekommenderar upp till 8 vuxna i lägenheten.

Alla inkvarteringar i Hemsedal är självhushåll (undantag för hotell) så glöm inte att ta med lakan & handduk om ni inte bokar till detta. I alla lägenheter så finns det disktrasa & diskhandduk samt några diskmaskinstabletter vid ankomst, Det ingår alltså inte toalettpapper, handdiskmedel & diskmaskinstabletter. Detta får man ta med själv.

För att kunna boka denna boenheten måste gästen fyllt 18 år. Alla i sällskapet måste ha fyllt 18 år. Gäller ej barn i målsmans sällskap . Den som är ansvarig för bokningen måste bo i enheten under hela uppehållet. Vi förbehåller oss rätten att ändra stug-/lägenhetsnummer vid bokning av kortare period än helvecka. 

Välkommen att boka er skidresa under Avgångar & priser

 

Fritextsökning

Attribut

Avstånd till skidbacke/lift600m
Avstånd till mataffär700m
SlutstädningIngår
SänglinneIngår ej men går att boka till
BastuJa
MicroNej
Kyl/frys/frysfackJa
DiskmaskinJa
Spis/ugn/kokplattorJa
Öppen spis/kaminBoka till en säck ved
TVJa
Djur tillåtetJa
Åldersgräns18 år
UtomhusbubbelpoolNej

Karta

Avgångar & priser

AvresaReslängdBoendeLediga platserFrån pris per person
5/1 torsdag3 nätterRögjin B, 8-10 bäddMer än 89 890:-Boka