Skip to main content

Stupet 16 bäddar

Exklusiv stuga med spektakulär glasfasad och utsikt över Hemsedal och skidanläggningen. Längdspår utanför dörren och kort avstånd till Skarsnuten Hotell. Transportsträcka till skidbacken ligger 5m från stugan och till närmsta matbutik är det 3 km. Avstånd till närmaste lift / backe är beroende av tillgången av natursnö.

Storlek: 200m2

Sovrum:
Sovrum 1: 1 dubbelsäng.
Sovrum 2: 1 familjesäng 120 cm bred underslaf.
Sovrum 3: 2 våningssängar.
Sovrum 4: 2 våningssängar.
Sovrum 5: 2 våningssängar.
 

Kök: I köket finns bland annat: kylskåp, kylskåp med frys, spis, dubbla diskmaskiner, micro

Badrum: 
Badrum 1: WC, dusch, bastu.
Badrum 2: WC, dusch
Badrum 3: WC, dusch
Badrum 4: WC, dusch
 

Övrigt: Öppens spis som kan roteras 360 grader (ved ingår), kabel-TV. Uppbäddning av sängarna samt haddukar ingår. Tvättstuga samt torkrum/skåp finns. Carport för 2 bilar, motorvärmare, Låsbart skidskåp längst inne i carporten. Där finns också vallabänk och den utrustning som behövs. I stugan finns också barnsäng och barnstol. Vid behov av fler måste det bokas i tillägg. Djur är tillåtet. Vid halt väglag ska alltid snökedjor/dubbdäck användas för att undvika stopp och köbildning. 

Utomhus bubbelbad kan hyras mot avgift och måste förhandsbokas. OBS! På grund av krav från Hemsedal kommun är alla bubbelbad stängda för rengöring torsdagar och söndagar. Undantag om du bokar sön-sön, då endast stängt söndag.

Alla inkvarteringar i Hemsedal är självhushåll (undantag för hotell) så glöm inte att ta med lakan & handduk om ni inte bokar till detta. I alla lägenheter så finns det disktrasa & diskhandduk samt några diskmaskinstabletter vid ankomst, Det ingår alltså inte toalettpapper, handdiskmedel & diskmaskinstabletter. Detta får man ta med själv.

För att kunna boka denna boenheten måste gästen fyllt 25 år. Alla i sällskapet måste ha fyllt 18 år. Gäller ej barn i målsmans sällskap. Den som är ansvarig för bokningen måste bo i enheten under hela uppehållet. Hyresgästen är ekonomiskt ansvarig för eventuella skador som uppkommer under vistelsen. 

Observera att det inte går att bokatilläggsvaror online. Kontakta kontoret om Ni önskar boka till utomhusbubbelpoolen.  

Välkomna att boka er skidresa under Avgångar & priser

Fritextsökning

Attribut

Avstånd till skidbacke/lift5m
Avstånd till mataffär3km
SlutstädningIngår
SänglinneIngår
Öppen spis/kaminJa, ved ingår
BastuJa
UtomhusbubbelpoolJa, mot avgift
TVJa
Kyl/frys/frysfackJa
Spis/ugn/kokplattorJa
Diskmaskin2 st
MicroJa
TvättmaskinJa
Djur tillåtetJa
Åldersgräns25 år för bokare + 1p

Karta