Skip to main content

Fanitullen

Fanitullen lägenhetshotell ligger i hjärtat av Hemsedal centrum och har ett mycket kort avstånd till foten av nedfarten "Sentrumslöypa" nr 49 som tar dig från toppen av Skidcentret till Hemsedal centrum. Se pistkarta här. Anläggningen har skidförråd, gratis wifi på rummen, tvättmaskiner, bastu, ångbastu och solarium. 

Nattklubben Bar(t) ligger i markplan av Fanitullens huskropp. Bar(t) har 5 barer och plats för upp till 1100 personer. Öppet till 20-01 torsdagar & 20-03 fredag & lördag. Hög ljudnivå kan därför förekomma under helgerna. Åldersgräns 20år.
I samma hus hittar ni också populära Peppes Pizza. 
 

Skidbussen tar dig lätt och smidigt de ca 2 km till skidcentret. Skidbussen är gratis för alla med liftkort. 

På Fanitullen får även de som inte fyllt 18 år bo under förutsättning att vi får målsmans underskrift & att sällskapet inte är större än 10 personer.  Blanketten för målsmans underskrift hittar ni här /upload/pdf/Malsmans underskrift.pdf Denna fylls i av förälder/målsman och mailas sedan in till oss på Resdax på info@resdax.se

Fanitullen A 4 bädds: Lägenhet 60m2
Lägenheterna har 2 sovrum och ett badrum med dusch. Köket är fullt utrustat och det är en egen matplats vid köket. Vardagsrummet har komfortabla sittplatser och TV.  Hyra av lakan & handduk och slutstädning är valfritt tillägg.
Sovrum 1: 2 enkelsängar.
Sovrum 2: 1 våningssäng.
Bad 1: dusch, WC.

Fanitullen B 6 bädds: Lägenhet 90m2 med 6 bäddar. 

Lägenheterna har 3 sovrum och ligger i 2 plan. På första plan finns fullt utrustat kök, matplats, vardagsrum,  badrum med dusch och 1 soverom. På andra plan finns 2 dubbelrum med tillhörande bad med dusch. Lägenheterna har öppen spis, balkong och fantastisk utsikt! Hyra av lakan & handduk och slutstädning är valfritt tillägg.
Sovrum 1: 1 dubbelsäng.
Sovrum 2: 1 dubbelsäng.
Sovrum 3: 2 enkelsängar.
Bad 1: dusch, WC.
Bad 2: dusch, WC.
Bad 3: dusch, WC.

Observera att slutstädning ej ingår i priset, men går att bokas till vid bokning.  
Då vi inte har onlinebokning vid detta boende så är ni välkomna att skicka in er bokningsförfrågan under Avgångar & priser så återkopplar vi till er så snart vi vet om önskat boende finns ledigt. 
 

Fritextsökning

Attribut

Avstånd till skidbacke/lift2000m
Avstånd till mataffär50
SlutstädningIngår ej, kan bokas som tillval
SänglinneIngår ej
BastuFinns i gemensamma utrymmen
MicroJa
Kyl/frys/frysfackJa
DiskmaskinJa
Spis/ugn/kokplattorJa
Öppen spis/kaminNej
Djur tillåtetJa
ÅldersgränsIngen åldersgräns

Karta