Skip to main content

Reseinformation Österrike

Utresa

Vår resa startar fredag morgon 11 februari och går mot Helsingborg. Här tar vi oss över med färja Helsingborg-Helsingör för vidare färd genom Danmark mot Tyskland. Ombord på färjan, Rödby-Puttgarden  (restid ung 45 min), har vi chans till vårt första matstopp. Ombord finns dels en restaurang med buffet, dels en brickservering med bland annat smörgåsar, schnitzel, korv eller soppa. Vi kör sedan vidare genom Tyskland där vi kommer att göra ytterligare stopp längs vägen dels för mat men också ett senare nattstopp. Resan tar ca 22-23 timmar från Göteborg och vi åker i turistbuss med fällbara stolar och fotstöd.
Vi beräknar preliminärt att vara framme vid hotellet ca 08.00.
Frukost kommer att kunna bokas på hotellet eller vid ett stopp längs vägen . (frukost ankomstdagen ingår ej)

Bra att ha i bussen: Kudde, filt, sköna kläder för natten, tandborste, liten handduk, bok, tidning eller något annat du känner att du vill ha med ombord.

På plats

Med Skidbussen tar vi oss smidigt  till de olika skidsystemen. Vi har inget gemensamt upplägg/åkning men samlas till den gemensamma middagen på kvällen. 
 

Hemresa

Vi startar hemresedagen fredag 19 februari, sen eftermiddag, efter en dagv med skidåkning. med skidåkning och därefter packar vi bussen för hemfärd vid 15:30. Vi kör via Tyskland, Puttgarden-Rödby genom Danmark och beräknar vara tillbaka vid hemorten under lördag eftermiddag 20 februari.

 

Fritextsökning