Veslestölen Storstugor

Parhus med ski in/ski out för 12-14 personer. Veslestølen ligger fint till på ca 850 m.ö.h. med vacker utsikt över Hemsedal Skisenter, strax intill Turistløypa (spår 11), som leder ner till huvudområdet. Stugorna har hög standard och praktisk planlösning, och alla har öppen spis och bastu. Allrum med köksavdelning med högt i tak. Trevligt inredda i rustika och komfortabla möbler,som ger en mer modern traditionell stugstil. Stugorna är i två våningar och har stor fin veranda, med utsikt över backen / dalen. Stugorna kan variera i stil. Observera att slutstädning ej ingår i paketen men går att boka till. 

Veslestölen A, 14 sängplatser. 150m². 5 sovrum.
Veslestölen B, 12 sängplatser. 140m².  4 sovrum.
Veslestölen C, 12 sängplatser. 125m².  4 sovrum.

Alla inkvarteringar i Hemsedal är självhushåll (undantag för hotell) så glöm inte att ta med lakan & handduk om ni inte bokar till detta. I alla lägenheter så finns det disktrasa & diskhandduk samt några diskmaskinstabletter vid ankomst, Det ingår alltså inte toalettpapper, handdiskmedel & diskmaskinstabletter. Detta får man ta med själv. 

För att kunna boka Veslestölen måste gästen fyllt 23 år. Alla i sällskapet måste ha fyllt 18 år. Gäller ej barn i målsmans sällskap .

Attribut

Avstånd till skidbacke/lift Ski in Ski out
Avstånd till mataffär 2km
Slutstädning Nej, går att boka till
Sänglinne Nej, går att boka till
Djur tillåtet Nej
Åldersgräns 23 år