Rögjin C, 8-10 bädd

Här bor du i välutrustade lägenheter i stugstil, med plats för upp till 12 personer, med bastu, öppen spis och balkong. Med Hemsedal Skisenter och Hemsedal Fjellandsby som grannar har du ett bra utbud av service, restauranger, after ski, nattklubb, skiduthyrning, bowling, biljard och mataffär inom räckhåll. Populärt boende för ungdomar på helger och högtider.

Rögjin C 8-10 bäddar:
Storlek: Lägenhet 105mmed god standard. Liknande planlösning, men varierar i möbler och färgval (lägenheten kan därför avvika från bilderna på webben).
Antal sovrum: Sovrum 1: 1 dubbelsäng. Sovrum 2: 1 familjevåningssäng med 120 cm bredunderslaf. Sovrum 3: 1 familjevåningssäng med 120 cm bred underslaf. Sovrum 4: 1 dubbelsäng 140 cm.
Kök: I köket finns bland annat: kylskåp med frys, spis, diskmaskin.
Badrum: Bad 1: bastu, dusch, WC. Bad 2: WC, dusch.

Vi rekommenderar upp till 7-8 vuxna i lägnheten.
 

Alla inkvarteringar i Hemsedal är självhushåll (undantag för hotell) så glöm inte att ta med lakan & handduk om ni inte bokar till detta. I alla lägenheter så finns det disktrasa & diskhandduk samt några diskmaskinstabletter vid ankomst, Det ingår alltså inte toalettpapper, handdiskmedel & diskmaskinstabletter. Detta får man ta med själv.

För att kunna boka denna boenheten måste gästen fyllt 18 år. Alla i sällskapet måste ha fyllt 18 år. Gäller ej barn i målsmans sällskap . Den som är ansvarig för bokningen måste bo i enheten under hela uppehållet. Vi förbehåller oss rätten att ändra stug-/lägenhetsnummer vid bokning av kortare period än helvecka. 

Välkommen att boka er skidresa under Avgångar & priser

Attribut

Utomhusbubbelpool Nej
Avstånd till skidbacke/lift 600m
Avstånd till mataffär 700m
Slutstädning Ingår
Sänglinne Ingår ej
Bastu Ja
Micro Nej
Kyl/frys/frysfack Ja
Diskmaskin Ja
Spis/ugn/kokplattor Ja
Öppen spis/kamin Ja
TV Ja
Djur tillåtet Ja
Åldersgräns 18 år