Skip to main content

Skiers Lodge 2B, 8-10 bädd

Skiers Lodge 2B 8-10 bäddar (fd Saga B)

Beskrivning: Boende mitt i Hemsedal centrum med närhet till restauranger, skidbuss, mataffär, nattklubb, butiker. Lägenhet med 4 sovrum och 2 badrum. Kök och allrum i öppen planslösning. 
Storlek: 100m2
Sovrum
Sovrum 1: 1 dubbelsäng. 
Sovrum 2: 1 dubbelsäng. 
Sovrum 3: 1 familjevåningssäng med 150 cm bred underslaf. 
Sovrum 4: 1 familjevåningssäng med 120 cm bred underslaf. 
Bad: Bad 1: dusch, WC, bastu. Bad 2: dusch, WC
Kök: Fullt utrustat kök med kyl/frys, diskmaskin, micro och ugn. 
Övrigt: fri internet och parkering. Balkong. Färger och inredning kan skilja mellan de olika lägenhterna. Slutstädning ingår. Rökrfitt. Husdjur ej tillåtna. 
Vi rekommenderar detta boende för 8 vuxna.  
 

Samtliga inkvarteringar i Hemsedal är självhushåll (undantag för hotell) så glöm inte att ta med lakan & handduk om ni inte bokar till detta. I alla lägenheter så finns det disktrasa & diskhandduk samt några diskmaskinstabletter vid ankomst, Det ingår alltså inte toalettpapper, handdiskmedel & diskmaskinstabletter. Detta får man ta med själv.

För att kunna boka denna boenheten måste gästen fyllt 18 år. Alla i sällskapet måste ha fyllt 18 år. Gäller ej barn i målsmans sällskap. Den som är ansvarig för bokningen måste bo i enheten under hela uppehållet.

Då vi inte har onlinebokning vid detta boende så är ni välkomna att skicka in er bokningsförfrågan till info@resdax.se så återkopplar vi till er så snart vi vet om önskat boende finns ledigt.

Fritextsökning

Attribut

Avstånd till skidbacke/lift2000m
Avstånd till mataffär20m
SlutstädningIngår
SänglinneKan bokas som tillval
BastuJa
MicroJa
Kyl/frys/frysfackJa
DiskmaskinJa
Spis/ugn/kokplattorJa
Öppen spis/kaminJa, boka till ved
TVJa
Åldersgräns18år

Karta