Skip to main content

Skiers Lodge 1, 6 bäddar

Skiers Lodge 1, 6 bäddar

Beskrivning: Boende mitt i Hemsedal centrum med restaurang på entréplan, närhet till skidbuss, mataffär & butiker. Lägenhet med 2-3 sovrum och 1 badrum. Kök och allrum i öppen planslösning. Storleken och planlösningen kan variera mellan lägenhterna. 
Storlek: varierande
Sovrum: Alla lägenhter skiljer sig åt. Enkelsängar, våningssängar och familjevåningssängar fördelat på 2 eller 3 sovrum. 
Bad: Bad 1: dusch, WC
Kök: Fullt utrustat kök med kyl, diskmaskin, micro och ugn & kaffebryggare.  
Övrigt: Fri internet och parkering. Slutstädning ingår. Rökfritt. Husdjur ej tillåtna.  

Vi rekommenderar upp till 6 vuxna i lägenheten.

Alla inkvarteringar i Hemsedal är självhushåll (undantag för hotell) så glöm inte att ta med lakan & handduk om ni inte bokar till detta. I alla lägenheter så finns det disktrasa & diskhandduk samt några diskmaskinstabletter vid ankomst, Det ingår alltså inte toalettpapper, handdiskmedel & diskmaskinstabletter. Detta får man ta med själv.

För att kunna boka denna boenheten måste gästen fyllt 18 år. Alla i sällskapet måste ha fyllt 18 år. Gäller ej barn i målsmans sällskap. Den som är ansvarig för bokningen måste bo i enheten under hela uppehållet.

Då vi inte har onlinebokning vid detta boende så är ni välkomna att göra en bokningsförfrågan eller kontakta oss på info@resdax.se så återkopplar vi till er så snart vi vet om önskat boende finns ledigt.

Fritextsökning

Attribut

SlutstädningIngår
SänglinneKan bokas som tillval
BastuNej
MicroJa
Kyl/frys/frysfackJa
DiskmaskinJa
Spis/ugn/kokplattorJa
TVApple TV