Skip to main content
Tinden, 1345möh
Image: Tinden, 1345möh. Foto:Ola Matsson

Norge - Hemsedal

Hemsedal Skicenter
Hemsedal Skicenter

Bussresa till Hemsedal

Hemsedal - har flera år i rad blivit korad till Norges bästa skidanläggning vilket inte är särskilt svårt att förstå! Enligt oss på Resdax är Hemsedal en av Nordens absolut bästa skidorter. Här upplever du fantastisk skidåkning som är svårslagen. Via oss på Resdax bokar du enkelt din skidsemester med boende, liftkort och bussresa till Hemsedal! Att åka buss är både klimatsmart och prisvärt! Vi erbjuder prisvärda paketresor där boende & liftkort ingår.

Boka bussresa med boende i backen

Varierande skidåkning med pistnära boende i Hemsedal

Med våra förmånliga paketresor till Hemsedal i Norge, kan ni ta del av en lång och snösäker skidsäsong. Hemsedal erbjuder varierande skidåkning i en natur som påminner mycket om skidbackarna i Alperna. Många av inkvarteringarna ligger nära skidområdet, afterskier och restauranger. Här kan både barnfamiljen och den mest erfarna offpist-åkaren trivas.

 • Hemsedal Skisenter har ett stort barnområde med enkla backar och liftar, parker för både nybörjare och experter, samt offpist-möjligheter som är lättillgängliga från flera av liftarna. 
 • Välj bland allt från svarta vassa till långa böljande blå pister som ligger mellan 620 till 1450 meter över havet. Samtliga med en fantastisk och mäktig utsikt över Hemsedal och fjällen runt omkring.
 • Utöver skidåkningen erbjuder Hemsedal många trevliga aktiviteter. Här finns flera bra restauranger och trevliga barer för en perfekt afterski.

 

Paketresa till Hemsedal - All inclusive

Vi på Resdax erbjuder paketresor till Hemsedal inklusive bussresa, boende och liftkort nära backarna eller i centrum.  Vill man ta sig till Hemsedal med egen bil finns prisvärda paket med liftkort.

Välkommen att göra er bokning av bussresa här direkt på vår webb som alltid är liveuppdaterad med priser och tillgång på boende eller ring oss på 0321-53 01 70 så hjälper vi er att ta fram en paketresa efter just era behov.

 

Hemsedal

Hemsedal förvandlas till en livfull destination för skidåkning och äventyr under vintern. Resdax ger dig möjligheten att utforska både välkända och dolda pärlor i Hemsedal, från de bästa skidspåren och pister till fantastiska restauranger.

All information om liftkort, nedfarter, skiduthyrning, aktiviteter, reseinformation och boendekartor med mera finns om du följer länken nedan.

Hitta all info om Hemsedal här

Karta över alla nedfarter i Hemsedal

Upplev Hemsedal från hjärtat

Genom oss på Resdax kan du uppleva vackra Hemsedal från alla olika delar, från hjärtat mitt i backen till lite mer vid sidan av! Oavsett vilken typ av boende du väljer, bor du nära skidbackarna och har närhet till Hemsedals afterski, restauranger, skiduthyrning och butiker.
Hemsedal är Nordens Alperna brukar vi säga, så boka en resa idag och upplev dess fantastiska natur och friska fjälluft.

Boka bussresa med boende i backen

Hitta ditt boende i Hemsedal

I Hemsedals skidcenter hittar du allt du behöver för din skidsemester och lite till. Välj mellan hotell, stugor och lägenheter i alla olika storlekar och former, här följer några exempel på våra varianter av boenden i Hemsedal:

 • Alpin Apartment
  Alpin Apartment erbjuder lägenheter med bekvämt gångavstånd till Hemsedals längdspår, skiduthyrning, skidcenter, barnområdet, mataffär, och sportbutik. Med ett boende i Hemsedals Alpin Apartment, bor du även nära Hemsedal Fjellandsby, med afterski, restauranger, nattklubb och sportbar.
 • Bakken
  Med ett boende i Bakken, har ni tillgång till enkla lägenheter med ski in/ski out läge i Hemsedal Skicenter. Ett boende i Bakken erbjuder gångavstånd till mataffär, barnområdet, längdspår, sportbutik och skiduthyrning. Bakkens enkla och prisvärda lägenheter ligger mittemot Hemsedal Fjellandsby, med after ski, restauranger, nattklubb och sportbar med bowling och spel.
 • Skistar Alpin Lodge
  I Skistar Alpin Lodge bor du i lägenheter med stora fönster och modern arkitektur bestående av trä och sten. Toppläge med 25m till backen, och ski in/ski out till liftar och backar i barnområdet. Under samma tak finner du reception, mataffär, sportshop, skiduthyrning, bar och restaurang. Längskidåkningen finner du bara en ett kortare avstånd bort, tillsammans med sportbar med bowling och spel, samt flertalet restauranger och uteliv. Till varje lägenhet ingår ett separat torkrum bakom receptionen. 

 

Boka din skidresa till Hemsedal med Resdax redan idag!

Välkommen att läsa mer och boka ditt boende - du hittar Alla våra boenden i Hemsedal listade längre ner på denna sida. Välkommen att boka din skidresa med oss till vackra Hemsedal! 

 

Fritextsökning
Boende Hemsedal Skisenter

Hemsedal Skisenter

Boende mitt i backen i Hemsedal - I Hemsedal Skisenter hittar du allt du behöver för din skidsemester och lite till. Här bor du nära skidbackarna och har närhet till restauranger, afterski, skiduthyrning och butiker. Vi kan erbjuda flera olika backnära boenden i Hemsedal Skisenter. Välj...

4 dagar från 2 586:- Läs mer
Boende på fjällsidan av Hemsedal skisenter

Hemsedal Fjällsidan

Bo med vacker utsikt över fjällen - På fjällsidan av Hemsedals skisenter bor du med utsikt över vidunderliga vyer och har nära till hotellets restaurang och softare afterski. Vi kan erbjuda flera olika boenden på fjällsidan av Hemsedals skisenter, både hotell, lägenheter & storstugor i v...

4 dagar från 3 574:- Läs mer
Hotell & boende i Hemsedal centrum

Hemsedal by

Hotell och lägenheter i Hemsedal centrum - Bokar du en paketresa med oss på Resdax, kan du välja mellan flera olika typer av boenden, här finns både hotell och lägenheter att hyra. Oavsett var du bor i Hemsedal har du alltid nära till både restauranger, fantastisk afterski och flera buti...

Fullt Läs mer
Två personer som promenerar med sina skidor över axlarna.

Info Hemsedal

Upplev Hemsedal: En Resguide till Skandinaviens Alperna När vintern sveper in över Skandinavien omvandlas Hemsedal till ett livligt centrum för skidåkare och äventyrsentusiaster. Känt som "Skandinaviens Alperna", bjuder Hemsedal inte bara på snösäkra backar och fantastisk natur, utan även på en män...

Boendet Storehorn i Ulsåk utanför Hemsedal.

Boenden övriga områden

Hemsedal har boenden även runt omkring skidcentrat och byn. I det lilla samhället Ulsåk, som ligger ca 6 km från Hemsedal skicenter hittar ni både restaurang och Hemsedals nyaste mataffär. Till backarna tar ni er enkelt med skidbussarna som går flera gånger vid liftöppning och stängning samt ett ant...