Skip to main content
Image: Ola Matsson

Hemsedal – bäst skidåkning i Norge

Bussresor till Hemsedal i Norge

Hemsedal har flera år i rad blivit korad till Norges bästa skidanläggning och är en av nordens bästa skidorter, tycker vi. Här upplever du fantastisk skidåkning som är svårslagen. Via oss på Resdax bokar du enkelt din skidsemester till Hemsedal. Vi erbjuder prisvärda paketresor inklusive buss, boende och liftkort.

Hemsedal har en lång och snösäker skidsäsong och erbjuder varierande skidåkning i en natur som påminner mycket om skidbackarna i Alperna. Här kan både barnfamiljen och den mest erfarna offpist-åkaren trivas. Hemsedal Skisenter har ett stort barnområde med enkla backar och liftar, parker för både nybörjare och experter, samt offpist-möjligheter som är lättillgängliga från flera av liftarna. Välj bland allt från svarta vassa till långa böljande blå pister som ligger mellan 620 till 1450 meter över havet. Samtliga med en fantastisk och mäktig utsikt över Hemsedal och fjällen runt omkring.

Utöver skidåkningen erbjuder Hemsedal många trevliga aktiviteter. Här finns flera bra restauranger och trevliga barer för en perfekt afterski.

Vi på Resdax erbjuder paketresor till Hemsedal inklusive buss, boende och liftkort nära backarna eller centrum. Ni kan göra er bokning här direkt på vår webb som alltid är liveuppdaterad med priser och tillgång på boende eller ring oss på 0321-53 01 70 så hjälper vi er att ta fram en paketresa efter just era behov.

Fritextsökning
Boende vid Hemsedal Skidcenter

Boende Skicenter

Bo precis intill backarna i Hemsedal - med närhet till restauranger, afterski, skiduthyrning & butiker. ✓ Prisvärda paketresor ☞ Boka skidresa för 2020/2021

Fullt Läs mer
Boende på fjällsidan av Hemsedal skidcenter

Boende Fjällsidan

På fjällsidan av Hemsedal kan du njuta av vidunderliga vyer och har nära till restauranger och afterski. Boka paketresa inklusive boende på Resdax.se!

Fullt Läs mer
Hotell & boende i Hemsedal centrum

Boende Centrum

Boka paketresa inklusive boende nära Hemsedal centrum. Vi erbjuder boende i Hemsedal centrum med restauranger, afterski och butiker nära till hands.

Fullt Läs mer
Två personer som promenerar med sina skidor över axlarna.

Info Hemsedal

Här hittar ni information om liftkort, nedfarter, skiduthyrning evenemang och annat intressant för dig som vill åka till Hemsedal. Välkommen!

Boendet Storehorn i Ulsåk utanför Hemsedal.

Boenden övriga områden

Bo utanför Hemsedal centrum och ta den smidiga skidbussen till backarna. Boka paketresa inkl. boende på Resdax.se. Välkommen!

Fullt Läs mer