Skip to main content
Tinden, 1345möh
Image: Tinden, 1345möh. Foto:Ola Matsson

Bussresor till Hemsedal – för bästa skidåkning i Norge!

Bussresa med boende i Hemsedal

Hemsedal har flera år i rad blivit korad till Norges bästa skidanläggning vilket inte är särskilt svårt att förstå! Enligt oss på Resdax är Hemsedal en av Nordens absolut bästa skidorter. Här upplever du fantastisk skidåkning som är svårslagen. Via oss på Resdax bokar du enkelt din skidsemester med boende och bussresa till Hemsedal! Att åka buss är både klimatsmart och prisvärt! Vi erbjuder prisvärda paketresor där även liftkort ingår.

Boka bussresa med boende i backen

Varierande skidåkning med pistnära boende i Hemsedal

Med våra förmånliga paketresor till Hemsedal i Norge, kan ni ta del av en lång och snösäker skidsäsong. Hemsedal erbjuder varierande skidåkning i en natur som påminner mycket om skidbackarna i Alperna. Många av inkvarteringarna ligger nära skidområdet, afterskier och restauranger. Här kan både barnfamiljen och den mest erfarna offpist-åkaren trivas.

 • Hemsedal Skisenter har ett stort barnområde med enkla backar och liftar, parker för både nybörjare och experter, samt offpist-möjligheter som är lättillgängliga från flera av liftarna. 
 • Välj bland allt från svarta vassa till långa böljande blå pister som ligger mellan 620 till 1450 meter över havet. Samtliga med en fantastisk och mäktig utsikt över Hemsedal och fjällen runt omkring.
 • Utöver skidåkningen erbjuder Hemsedal många trevliga aktiviteter. Här finns flera bra restauranger och trevliga barer för en perfekt afterski.

 

Paketresa till Hemsedal - allt bokat och klart

Vi på Resdax erbjuder paketresor till Hemsedal inklusive bussresa, boende och liftkort nära backarna eller i centrum.  Vill man ta sig till Hemsedal med egen bil finns prisvärda paket med liftkort.

Välkommen att göra er bokning av bussresa här direkt på vår webb som alltid är liveuppdaterad med priser och tillgång på boende eller ring oss på 0321-53 01 70 så hjälper vi er att ta fram en paketresa efter just era behov.

 

Hemsedal

Upplev Hemsedal från hjärtat

Genom oss på Resdax kan du uppleva vackra Hemsedal från alla olika delar, från hjärtat mitt i backen till lite mer vid sidan av! Oavsett vilken typ av boende du väljer, bor du nära skidbackarna och har närhet till Hemsedals afterski, restauranger, skiduthyrning och butiker.
Hemsedal är Nordens Alperna brukar vi säga, så boka en resa idag och upplev dess fantastiska natur och friska fjälluft.

Boka bussresa med boende i backen

Boende med gångavstånd - eller alldeles bredvid Afterskin?

I Hemsedals skidcenter hittar du allt du behöver för din skidsemester och lite till. Välj mellan hotell, stugor och lägenheter i alla olika storlekar och former, här följer några exempel på våra varianter av boenden i Hemsedal:

 • Alpin Apartment
  Alpin Apartment erbjuder lägenheter med bekvämt gångavstånd till Hemsedals längdspår, skiduthyrning, skidcenter, barnområdet, mataffär, och sportbutik. Med ett boende i Hemsedals Alpin Apartment, bor du även nära Hemsedal Fjellandsby, med afterski, restauranger, nattklubb och sportbar.
 • Bakken
  Med ett boende i Bakken, har ni tillgång till enkla lägenheter med ski in/ski out läge i Hemsedal Skicenter. Ett boende i Bakken erbjuder gångavstånd till mataffär, barnområdet, längdspår, sportbutik och skiduthyrning. Bakkens enkla och prisvärda lägenheter ligger mittemot Hemsedal Fjellandsby, med after ski, restauranger, nattklubb och sportbar med bowling och spel.
 • Skistar Alpin Lodge
  I Skistar Alpin Lodge bor du i lägenheter med stora fönster och modern arkitektur bestående av trä och sten. Toppläge med 25m till backen, och ski in/ski out till liftar och backar i barnområdet. Under samma tak finner du reception, mataffär, sportshop, skiduthyrning, bar och restaurang. Längskidåkningen finner du bara en ett kortare avstånd bort, tillsammans med sportbar med bowling och spel, samt flertalet restauranger och uteliv. Till varje lägenhet ingår ett separat torkrum bakom receptionen. 

 

Välkommen att läsa mer och boka ditt boende - du hittar Alla våra boenden i Hemsedal listade längre ner på denna sida. Välkommen att boka din skidresa med oss till vackra Hemsedal! 

 

Fritextsökning
Boende Hemsedal Skisenter

Boende Skisenter

Boka boende precis intill backarna i Hemsedal skisenter - närhet till restauranger, afterski, skiduthyrning & butiker. ✓ Prisvärda paketresor

Fullt Läs mer
Boende på fjällsidan av Hemsedal skisenter

Boende Fjällsidan

På fjällsidan av Hemsedal kan du njuta av vidunderliga vyer och har nära till restauranger och afterski. Boka paketresa inklusive boende på Resdax.se!

Fullt Läs mer
Hotell & boende i Hemsedal centrum

Boende Centrum

Boka paketresa inklusive boende nära Hemsedal centrum. Vi erbjuder boende i Hemsedal centrum med restauranger, afterski och butiker nära till hands.

Fullt Läs mer
Två personer som promenerar med sina skidor över axlarna.

Info Hemsedal

Här hittar ni information om liftkort, nedfarter, skiduthyrning evenemang och annat intressant för dig som vill åka till Hemsedal. Välkommen!

Boendet Storehorn i Ulsåk utanför Hemsedal.

Boenden övriga områden

Bo utanför Hemsedal centrum och ta den smidiga skidbussen till backarna. Boka paketresa inkl. boende på Resdax.se. Välkommen!