Vigo di Fassa, Italien

Skidorten Vigo di Fassa i italienska Dolomiterna.

Skidåkning i Val di Fassa

Vigo di Fassa ligger i den välkända dalen Val di Fassa och är en typisk liten italiensk by med några caféer, butiker och restauranger. Byn med sina ca 1000 invånare ligger vackert beläget och omgivet av bergsmassiven Rosengarten och Sella.

Längst in i dalen ligger Dolomiternas högsta berg Marmolada med sina 3342 meter över havet. Området är välkänt för både utförs- och längdskidåkning. Det är i denna dalen det berömde långloppet Marcilonga går varje vinter.

I området talar man i huvudsak italienska, men även tyska och ladin. Man är mycket stolt över sitt ladinska ursprung och traditioner. På skyltarna runtom står det på både italienska och ladin.

I Vigo di Fassa ligger våra hotell, Miramonti och Ai Pini. Från hotellen har vi ca 300-500m till kabinbanan som tar oss upp till skidområdet Cattinacio. Det är här vi har skidåkning första och sista dagen då våra chaufförer behöver vila.

Välkommen att boka din resa under Avgångar och priser.

Pris från:
7 290:-
Dagar:9
I resans pris ingår bussresa och boende med halvpension (middag ankomstdagen till och med frukost avresedagen). Liftkort tillkommer.
Transportsätt:Buss
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaBoendeLediga platserFrån pris per person
12/2Dolomiterna, Vigo di Fassa 10 dgr - Hotell VaelMer än 87 590:-Boka
19/2Dolomiterna, Vigo di Fassa 10 dgr - Hotell MiramontiMer än 87 690:-Boka
12/3Dolomiterna, Vigo di Fassa 9 dgr - Hotell MiramontiMer än 87 290:-Boka

Boende

Hotell Miramonti

Hotell Miramonti

Det familjeägda hotellet Miramonti ligger 100m från Vigo di Fassas centrum och 300 m från Catinaccio skidområde och kabinbana. Den familjära känslan och höga servicen från familjen Vian gör att vi på...
Hotell Vael i Vigo di Fassa från utsidan.

Hotell Vael

Välkommen till hotell Vael som är beläget i centrum av Vigo di Fassa. Hotellet drivs av familjen Predotti och är beläget i hjärtat av Val di Fassa i Dolomiterna i Trentino. Hotellet är trestjärnigt oc...