Skip to main content

Sverige - Sälen

Skidresor till Sälen i Sverige

Sälen är en av Sveriges mest älskade skidorter och består av fyra skidområden, Lindvallen, Högfjället, Tandådalen och Hundfjället.
Fram till v. 4 flyttar vi våra resor till Hemsedal till Sverige och Sälen.
Sälen är familjärt och lekfullt men erbjuder även den avancrade skidåkaren ett stort utbud av skidåkning.
 
Lindvallen 
Vårt största resmål i Sälen. Här ligger Sälens mest kända skidbacke, Gustavbacken, äventyrsbacken SkiStar Fun Ride, upplevelsehuset Experium och flera populära boenden såsom SkiStar Lodge Experium och  Timmerbyn.
 
Högfjället

Minsta resmålet i Sälen med en naturskön belägenhet högst upp på fjället. Här ligger Sälens Högfjällshotell som erbjuder mat- och nöjesupplevelser som tillfredsställer den mest kräsne. Med Skid- och badbussen är det enkelt att ta sig till Sälens övriga skidområden och det går också att ta sig med lift till Lindvallen.

Tandådalen
I Tandådalen väljer du mellan den lugnare östra sidan med breda carvingbackar eller centrala Tandådalen med brantare backar och mer utmanande åkning. I Tandådalen ligger också en av våra största snow parks och skidsystemet är sammankopplat med Hundfjället.
 
Hundfjället 

Populärt bland familjer med yngre barn tack vare äventyrsområdet Trollskogen och det stora nybörjarområdet Trollbäcken. I Hundfjället finns skidbackar i alla väderstreck och av varierad svårighetsgrad

 

Fritextsökning