Skidresor till Hemsedal i Norge och Dolomiterna i Italien

Välkommen till Resdax! Här börjar er resa till snötäckta backar och fantastisk skidåkning. Vi erbjuder prisvärda skidresor till dom populära skidorterna Hemsedal i Norge och Dolomiterna i Italien. I våra resor till Hemsedal ingår alltid bussresa till skidorten, boende i stuga eller på hotell och liftkort till skidbackarna.

Våra bussar reser till Hemsedal nästan varje torsdag från slutet av november till maj och till Dolomiterna reser vi v.7, v.8 och v.11. Boka online här på vår webbplats eller ring oss på 0321-53 01 70 så hjälper vi er att ta fram en paketresa efter just era behov. Kanske vill ni t.ex. resa med er egna bil eller boka en resa för ett större sällskap? Inga problem! Kontakta oss så tar vi fram en lösning som passar er.

Just nu är Norge stängt för inresande. Alla resor bokade fram till 31 januari-21 kommer att erbjudas alternativ i Sälen.  
Fram till v.5 har vi beslutat att endast erbjuda paketresor till Sälen med egen transport för att ta vårt ansvar och begränsa smittspridning.

Resorna till Italien v. 7 och 8 är inställda.

Välkommen in med förfrågan på vad vi kan erbjuda till svenska destinationerna Sälen och Vemdalen. 
Hemsedal är fortsatt öppen för bokning i mars och april och vi följer utvecklingen noga . 

 

Kontoret är bemannat : Mån-torsdag 9-13 031-81 30 00, 0321-53 01 70