Skip to main content

Skistar Lodge Experium 6 bädd

SkiStar Lodge Experium erbjuder boende med Ski in and Ski Out läge. Detta centralt belägna lägenhetshotell i Lindvallen erbjuder lägenheter med all utrustning som behövs för att semestern ska bli så bekväm som möjligt. Linne & avresestädning  ingår alltid i priset. Lägenheterna finns som med eller utan skiview. 
I SkiStar Lodge Experium finner du förutom äventyrsbadet med spa och relaxavdelning även restauranger, sportshop, bio, bowling och lekrum.
 
Storlek. 45m2
Kök. Köket innehåller spishäll, diskmaskin, mikrovågsugn, kaffebryggare, kylskåp, vattenkokare.
Sovrum. Sovrum 1= 2 våningssängar. Sovrum 2= 1 dubbelsäng.
Badrum. Badrum 1= dusch/wc.
Övrigt. Allrum med köksavdelning. TV, Sony Playstation 3, tillgång till gemensam bastu, och privat låsbart skid och pjäxförråd på plan 1, lägenhet mot parkering, tillgång till elbilsladdare med typ 2-uttag mot avgift. Avresestädning och linneset ingår. Ett linneset innehåller lakan, påslakan, örngott, en stor och en liten handduk.
Viktigt. Husdjur och rökning är inte tillåtet, Obs! Ej allergisanerat, Överträdelse av rökförbud beivras.

Alla i sällskapet ska vara fyllda 18 år för att bo i boendet. Legitimering sker vid ankomst. Åldersgränsen gäller ej barn i målsmans sällskap. Närmaste liftanläggning är Lindvallen. Avstånd till lift/backe är ca 20m. Beroende på snötillgång kan avstånd till backe variera.
Fritextsökning

Attribut

Avstånd till skidbacke/lift20m
SlutstädningIngår
SänglinneIngår
BastuTillgång till gemensam bastu
MicroJa
Kyl/frys/frysfackEj frys
DiskmaskinJa
Spis/ugn/kokplattorJa
Öppen spis/kaminNej
TVJa
Djur tillåtetNej