Skidsemester i Kiens, Italien

Den italienska skidorten Kiens ligger i dalgången Pustertal i Dolomiterna. Den lilla orten med sina knappt 3000 invånare ligger ca 4 mil från Brennermotorvägen. I Kiens hittar du bland annat ett mycket trevligt bageri, en lokal slaktare och en mataffär. Det finns även apotek, bankomat och en turistbyrå.
Med lokalbussen tar du dig också lätt till den större orten Bruneck som ligger ca 2 mil ifrån Kiens. Där finns en charmig medeltida stadskärna och flertalet butiker i de nya delarna av staden. Österut, i samma dalgång som Kiens, hittar vi även den kända längdskidorten Toblach, samt skidorten Antholz där man ofta tävlar i skidskytte.

Under vår skidsemester i Kiens kommer vi att åka skidor i områden som till exempel Corvara, varifrån vi når skidturen Sella Ronda, samt ytterligare skidområden som alla ingår i liftkortet Dolomiti Superski.

Första och sista skiddagen har vi inte tillgång till vår egen buss. Då finns den lokala skidbussen alldeles utanför hotellet. Den tar oss smidigt till det närbelägna liftsystemet Kronplatz.

Skicka in en bokningsförfrågan för en skidsemester i Dolomiterna under Avgångar och priser.

Status:
Fullt

Boende

Utsidan av hotell Pustertalerhof i Kiens, Dolomiterna.

Hotell Pustertalerhof

Hotell Pustertalerhof är ett mysigt hotell som ägs av familjen Gatterer. På hotellet äter vi en god frukostbuffé varje morgon innan vi ger oss iväg för skidåkning i backarna. På kvällarna serveras det...