Skip to main content

Förboka säsongen 2020/2021

Person som åker skidor i en skidbacke. Snötäckta backar, blå himmel och sol.

Förboka vinterns skidresa redan nu!

Vi längtar efter Hemsedal och att få knäppa på oss skidorna igen, särskilt efter säsongen 2020 abrupta slut redan i mars.

Hos oss på Resdax hittar ni paketresor med buss till Hemsedal i Norge torsdag-söndag och då inkluderas buss, boende, slutstädning och 3 dagars liftkort. Vi har alltid utresor från Göteborg men oftast också från Varberg och Ulricehamn. De mest populära boenden säljer slut snabbt. Förboka och säkra din plats redan nu med oss på Resdax. 

Ni kan även boka er resa som bilpaket om ni hellre föredrar att köra själva. Fler avresedagar finns då att välja på; sön-sön, sön-tor, sön-fre, tor-sön. 

Vår onlinebokning är inte live på webben ännu men maila din förfrågan till info@resdax.se så återkopplar vi med förslag.

Vi har lite kortare arbetsdagar för tillfället, vi finns att nå på kontoret mån-tor 9-12. Det går såklart också bra att ringa oss på 0321-530170 eller 031-813000.  

Alla inbokade resor under våren 2020 som avbokades pga Covid-19 är återbetalda inom paketreselagens direktiv.
En god och nära dialog med inbokade gäster och ett fantastiskt samarbete med er gäster gjorde att processen gick både snabbt och smidigt. 

Hoppas vi får nöjet att ha just dig som vår gäst vintern 2020/2021

Välkommen till Resdax

Fritextsökning